Bezoek onze herenkapper in Maastricht

Ook mannen kunnen bij Ellie’s Kapsalon terecht voor de laatste haarmode. Als herenkapper in Maastricht hebben wij al jarenlange ervaring met de mooiste kapsels voor mannen. Zodoende helpen wij jou graag verder door middel van het creëren van een nieuw kapsel, zowel als het bijwerken van je huidige coupe.

Een professionele behandeling gegarandeerd

Omdat we graag de tijd voor je nemen, verzoeken we om een afspraak te maken, een professionele behandeling is altijd gegarandeerd. Wij doen er alles aan om jouw bezoek zo goed mogelijk te laten verlopen. Of dit nu je eerste of tiende keer bij Ellie’s Kapsalon is! Bij onze herenkapper kun je terecht voor diverse behandelingen. Zo kun je kiezen voor wassen en het bijwerken van je haar (knippen van de puntjes), een tondeuse behandeling en/of een hoofdhuidmassage. De keuze is altijd aan jou, maar je kunt bij onze herenkapper in Maastricht ook terecht voor een eerlijk advies. Zo werken wij samen naar het mooiste resultaat!

Alleen de beste kappers

Of je nu op zoek bent naar een dameskapper of een herenkapper in Maastricht, bij Ellie’s Kapsalon vindt je enkel de beste kappers die jouw bezoek keer op keer tot een prettige ervaring maken. Om het aantal aanwezige klanten binnen onze salon te beperken, verzoeken we je om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch op 06-49114844 . Een berichtje via Whats App kan ook. De openingstijden van onze salon zijn dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 18.00 en op zaterdag van 9.30 tot 17.00. Bezoek Ellie’s Kapsalon aan de Sint Maartenspoort 13a in Maastricht!