De mooiste vrouwenkapsels van Ellie’s Kapsalon

Voor veel vrouwen is het kapsel een belangrijk onderdeel van het uiterlijk. Veel vrouwen laten ook enkel de beste kappers aan hun haar zitten. Het is dan ook niet voor niets dat Ellie’s Kapsalon bekend staat als een van de beste dameskappers in Maastricht. Dankzij een groot vast klantenbestand hebben wij al veel vrouwen voorzien van de mooiste vrouwen kapsels. Ellie’s Kapsalon verzorgt jouw haar tot in de puntjes, zodat je daar lekker lang van kunt genieten.

Je kunt bij Ellie’s Kapsalon terecht

Vrouwenkapsels komen niet zomaar uit de lucht gevallen, hier kan soms best wel wat werk in zitten. Ellie’s Kapsalon is van allerlei markten thuis en daarom kun je bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

  • Wassen & föhnen
  • Verven (uitgroei of helemaal)
  • Coupe de soleil
  • Watergolf

Kom ook eens langs!
Ellie’s Kapsalon is er voor iedereen en daarom maken wij ook graag kennis met nieuwe klanten. Wij hebben een passie voor vrouwen kapsels en creëren graag met jou samen het gewenste resultaat. Ben je benieuwd wat Ellie’s Kapsalon voor je kan betekenen? Kom dan ook eens langs voor een trendy kapsel. Je vindt Ellie’s Kapsalon aan de Sint Maartenspoort 13a in Maastricht.